Huisgemaakte soep van de chef met dagverse ingrediënten
Carpaccio
Carpaccio met verse Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise
Geitenkaas in bladerdeeg (vegetarisch)
Rijk gevulde salade geitenkaas met appel, walnoot, tomaat, komkommer en honing geserveerd met brood
Hoofdgerechten
Gebakken sliptong à la ZiN Gebakken sliptongen met verse frisse salade, huisgemaakte frites en remouladesaus
Pasta al tartufo (vegetarisch)
Tagliatele al tartufo, lintpasta met romige truffelsaus, zongedoogde tomaat en Parmezaanse kaas
Max' Burger (Black Angus) 'Safety car', met kaas, bacon, tomaat en huisgemaakte frites of 'Pole position'pittig, met jalapenos, kaas, nachos, salsasaus en huisgemaakte frites of ‘Veggie Burger’ met kaas, tomaat, augurk en huisgemaakte frites (vegetarisch)
Weekspecial
Wekelijks wisselende specialiteit van de chef
Nagerechten
Crème brûlée
Huisgemaakte crème brûlée en toefje slagroom
IJscoupe met vers fruit
Trio sorbetijs met vers zomers fruit en slagroom
Scroppino
Citroensorbetijs met vodka en prosecco
Heeft u allergieën of intoleranties meldt het onze gastvrouw/heer, dan regelt het keukenteam een speciaal menu.